CTP, încântat de magia „killeriţei“ Simona Halep: „Cea mai frumoasă privire a unei femei din câte am văzut în viaţa mea. Putem visa la Roland Garros“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a câştigat turneul de la Madrid, al doilea mare trofeu din cariera ei, după titlul de la Indian Wells, adjudecat anul trecut.

Cristian Tudor Popescu a urmărit finala dintre Simona Halep şi Dominika Cibulkova şi a remarcat privirea triumfătoare a jucătoarei noastre, care a reuşit un joc excelent. "Cea mai frumoasă privire a unei femei, din câte am văzut în viaţa mea: Simona, desprinzându-se la 4-2 în setul 2, cu pumnul strâns, dar mişcat lent, ochii reci, calmi, trimiţând raze laser albastre până în creierul ferocei Dominika Cibulková , cu mesajul: oricât te-ai zbate, o să te dau pe spate.

Privirea asta, privirea Mangustei, n-am mai văzut-o din setul decisiv cu Azarenka, în sferturile US Open 2015.

Simona a câştigat la Madrid al doilea titlu mare al carierei, alături de Indian Wells, dar cred că mai important e felul cum l-a câştigat.

Şi, în sfârşit, sau poate, în început, serviciul. Simona nu a mai servit atât de bine de la meciul din 2014, de la Singapore, câştigat cu 6-0, 6-3 la Serena Williams. Practic, Cibulková nu i-a văzut al doilea serviciu, iar ultimul punct al meciului a fost un as!

Ce să mai spun? Dacă nu va renunţa la acest stil de a juca, indiferent cu ce adversară joacă şi cât e scorul, dacă îşi păstrează psihicul echilibrat, de killeriţă calmă, pe care îl are acum, cu Darren Cahill alături putem spera chiar şi la un Roland Garros" Citeşte integral editorialul lui Cristian Tudor Popescu pe republica.ro

Program foarte greu pentru Simona Halep la turneul de la Roma. Vezi AICI cu cine va juca

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite