CTP identifică o fractură în echipa Simonei Halep: „Aveau feţe de parastas“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor
Cristian Tudor Popescu FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor

Simona Halep a pierdut în semifinale la Roma, un meci pe care îl putea câştiga după ce a avut două mingi decisive în setul al treilea.

Partida i-a prilejuit lui Cristian Tudor Popescu un comentariu în care acesta a identificat o problemă majoră a Simonei Halep. "Relaţia jucătoare-antrenori mi se pare evident fracturată.În niciunul dintre momentele psihologice, nici Darren Cahill, nici Victor Ioniţă nu au fost chemaţi pentru sfaturi, au rămas în tribună, cu nişte feţe de parastas, în vreme ce Budo a mai venit de două ori la banca lui Suárez Navarro", a scris CTP, senior editor la gindul.info.

Cauza înfrângerii Simonei Halep. Vezi câte greşeli a putut să facă

Martina Navratilova explică eşecul Simonei Halep şi subliniază ce-i lipseşte mult acesteia

"Problemele în care s-ar putea face ceva în timpul scurt rămas până la Roland Garros sunt loviturile din apropierea fileului şi colaborarea Simonei Halep cu echipa"

Citeşte integral editorialul lui Cristian Tudor Popescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite