CTP îl distruge pe Gino Iorgulescu şi pune un pariu: „Mario nu va face nicio zi de puşcărie“

CTP îl distruge pe Gino Iorgulescu şi pune un pariu: „Mario nu va face nicio zi de puşcărie“

Cristian Tudor Popescu a scris un text despre cumplitul accident în care fiul preşedinteului LPF s-a urcat beat şi drogat la volan şi a omorât un bărbat de 24 de ani, cu doi copii acasă.

Cristian Tudor Popescu e revoltat de nenorocirea care s-a produs weekend-ul trecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, însă e convins că, la fel ca în multe alte cazuri, vinovatul nu va păţi nimic!
 
„Mario Iorgulescu, fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a urcat noaptea la volanul unei maşini de 300.000 de euro, beat la limita comei alcoolice şi ghiftuit cu cocaină.
 
A ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care conducea liniştit pe sensul lui de mers.
 
Acum, tânărul Iorgulescu e la Terapie Intensivă, medicii se luptă să-i salveze viaţa.
 
Dacă junele Mario va trăi, aş pune un pariu cu dumneavoastră, stimaţi cititori: nu va face nicio zi de puşcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiţii legale, după cum va demonstra turma de avocaţi plătită de tata Gino. De ce cred că aşa va fi?
 
Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaine“, a scris CTP pentru republica.ro.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: