CTP o distruge pe Buzărnescu: „N-are mentalitate de Fed Cup! Nu ştie să se conecteze la energia publicului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a explicat de ce, în ciuda faptului că a avut o jucătoare fenomenală în echipă, vorbim despre Simona Halep, România a ratat finala Fed Cup.

Dusă pe „aripile“ Simonei Halep până în semifinalele Fed Cup-ului, echipa României a ratat accederea, în premieră, în ultimul act. Iar asta deoarece, impresia generală a fost că Halep s-a luptat singură, neavând lângă ea o altă sportivă de valoare cât de cât apropiată.

Această impresie e confirmată şi de faptul că, spre exemplu, Mihaela Buzărnescu are trei eşecuri, fără set luat, în ultimele trei meciuri de Fed Cup pe care le-a jucat cu Cehia şi cu Franţa! Exact la acest aspect a făcut referire şi Cristian Tudor Popescu într-o intervenţie telefonică la Digi Sport.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

*Nu prea mai am voce. Ce să spun? Rezultatul acestui meci se scrie asa: Franţa - Simona 3-2. Şi cu asta am spus tot. Acest meci nu a fost pierdut la un game de dublu. Acest meci a fost pierdut în partidele de simplu în care Mihaela Buzărnescu şi Irina Begu nu au contat. Mihaela nu are mentalitate, antrenament de Fed Cup. Nu ştie să se conecteze la energia tribunei.

*Simona Halep a jucat cu o dăruire uriaşă. Mă gândeam ce a simţit Messi în finala Mondialului din 2014, pierdut în faţa Germaniei. Asta a simţit şi ea. Aceasta este una dintre cele mai mari sportive ale lumii. Avem o problemă, anume a doua rachetă. Nu avem. Irina m-a dezamăgit. Parmentier nu era o adverară de speriat.

*Simona merită toată dragostea noastră. A dovedit că acum, la 27 de ani, este un adevărat lider al tenisului românesc. Simona este căpitanul tenisului românesc. E foarte matură. Ştie să îşi gândească tactic meciurile foarte bine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite