CTP distruge B1 TV: „Fekale news, nu fake news!“. Cum a fost denaturat un comentariu al jurnalistului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a taxat dur modul în care site-ul televiziunii i-a preluat un text şi, pentru a obţine mai multe click-uri, a schimbat sensul cuvintelor sale.

Un text de opinie scris de Cristian Tudor Popescu despre tenis a dat naştere la un război deschis între reputatul jurnalist şi postul B1 TV.

Articolul lui CTP a fost despre Mihaela Buzărnescu şi a fost preluat şi de site-ul canalului amintit. Apoi, a venit o reacţie dură a autorului pe republica.ro pe care o redăm mai jos.

Ce a scris CTP?

Site-ul televiziunii B1 TV (cu care nu colaborez din pricina insultelor odioase care au fost aruncate în mod repetat Simonei Halep pe acest post) înşfacă ce am scris pe Republica.ro despre Mihaela Buzărnescu şi titrează aşa: „«Are un aspect dizgraţios». După ce a făcut-o pavian pe Dăncilă, CTP o critică pe cea mai în formă jucătoare de tenis din România”.

Rar o asemenea combinaţie de minciună cu ticăloşie.

1) Nu am făcut-o pavian pe V. Dăncilă, nu m-am referit la datele ei fizice naturale.

2) Nu m-am referit câtuşi de puţin la aspectul fizic al Mihaelei Buzărnescu, aşa cum jegos lasă de înţeles titlul. I-am reproşat comportamentul presărat cu trivialităţi şi gesturi agresive în timpul jocului; ce treabă să am cu fizicul fetei?!

3) Ce treabă are Dăncilă cu tenisul?

4) Unei jucătoare aflate în formă, şi pe deasupra şi româncă, este interzis a i se face vreo observaţie?

Cât despre autorii titrajului de la B1TV, despre ei spun limpede că ceea ce le ţine loc de creier are un aspect dizgraţios – fekale news, nu fake news. 

CLICK AICI PENTRU A VEDEA REACŢIA LUI CTP DESPRE B1 TV

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite