CTP, dezlănţuit: Reputatul jurnalist s-a luat de „imbecilii de pe internet“ care şi-au permis să o atace pe Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a fost încântat după calificarea Simonei Halep în finala de la French Open şi a găsit timp pentru a-i pune la punct pe „proştii“ care s-au luat, în mod sistematic, de cea mai bună jucătoare a lumii.

Internetul a devenit mediul perfect, în care mai toţi frustraţii şi descreieraţii planetei devin zmei şi îşi permit să zică orice despre oricine, din spatele tastaturii.

E suficient să parcurgi într-o zi comentariile postate pe diverse site-uri din România, inclusiv pe adevarul.ro, pentru a te oripila de cantitatea uriaşă de prostie care există pe internet. Cândva, Cristian Tudor Popescu a catalogat genial ce se întâmplă în mediul online.

„Noile tehnologii pun în valoare zăcămintele de prostie uriaşe din această ţară. Ele au existat mereu, dar acum, datorită internetului, ies la suprafaţă, în toată splendoarea lor. Este vorba despre cantitatea de imbecili din aceasta ţară foarte mare“, a explicat reputatul jurnalist.

Acum, după ce Simona Halep, o ţintă a acestor imbecili, s-a calificat în finala de la Roland Garros pentru a treia oară, CTP n-a ratat prilejul de le mai da o palmă proştilor, printr-o intervenţie la Digi Sport.

Ce a spus CTP?

*Simona, cu acest meci, a trecut, după părerea mea, din categoria de mare jucătoare, în care este firesc să se afle, în pofida unor imbecili de pe internet, în cea de legendă a tenisului. Pe plan mondial, spectatorii de la Roland Garros vor avea în minte acum tenisul Simonei Halep.

*Jocul Simonei a fost la maximum şi tot ce a fost rău a fost la minim. Putem vorbi acum de tenis marca Simona Halep, pe plan mondial. Ce m-a ridicat de pe scaun a fost modul şi acum mi-am dat seama ce psihic a avut Simona în acest meci, când i-a trimis două mingi Muguruza pe linia de fund. E genul de lovitură care îi timorează pe adversari.  

*Simona i-a trimis mingea Muguruzei în ochi, a lovit şi a dat drumul la lovitură şi nu a mai avut niciuna dintre acele lovituri de umplutură. Uitaţi-vă iarăşi la mingea aceea ireală, la mingea de 4-4, a avut minge de 5-4 Muguruza. Terenul Simonei părea mai mic, dar a reuşit să o returneze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite