CTP, despre meciul echipei de handbal a României: Dacă eşti român adevărat, chiar plângi la o astfel de victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CTP a vorbit despre victoria echipei de handbal a Romaniei impotriva Ungariei FOTO Digi24
CTP a vorbit despre victoria echipei de handbal a Romaniei impotriva Ungariei FOTO Digi24

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit, la Digi24, despre victoria la limită a echipei de handbal a României împotriva Ungariei, precizând că este un rezultat care-i bucură pe români, dar că perspectivele nu sunt bune.

România s-a calificat, vineri, în ultima clipă, în Main Round, în urma unui meci împotriva Ungariei, cu scorul 28-27, la Campionatul Mondial de handbal feminin 2019. România a răsturnat calculele de pe hârtie şi, chiar dacă era cotată cu a doua şansă în meciul cu Ungaria, a reuşit să obţină o victorie dramatică.

„Dacă eşti român, atunci îţi dau lacrimile la o astfel de victorie, dar dacă eşti un român adevărat, care chiar îţi iubeşti ţara, atunci îţi dau din nou lacrimile şi chiar plângi, gândindu-te cum joacă echipa de handbal feminin a României şi gândindu-te că titlul pe care l-am văzut în presa maghiară cam corespunde realităţii. Spune aşa presa maghiară: Vreme de patru meciuri şi jumătate, România a fost ca un pacient care mai are puţin de trăit, dar, cu ajutor divin, a revenit la viaţă.

Fireşte, este o victorie care te umple de fericire, dar perspectivele nu sunt deloc bune. Echipa, după părerea mea, nu merge, cu excepţia Cristinei Neagu şi uneori, în momente cruciale, a portarilor, astăzi a Valentinei Dedu”, a precizat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

CITEŞTE ŞI:

Rusia e coşmarul handbalului românesc: Avem un bilanţ îngrozitor cu ele la ultimele turnee finale

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite