CTP, desfiinţat de Ilie Năstase: „Nu înţelege nimic din tenis!“. Cum a scăpat „Nasty“ de comentatorul Digi Sport

CTP, desfiinţat de Ilie Năstase: „Nu înţelege nimic din tenis!“. Cum a scăpat „Nasty“ de comentatorul Digi Sport

Cristian Tudor Popescu a şocat atunci când, la finalul meciului Halep - Muguruza, a rostit următoarea idee: „Simona n-a intrat în ring, n-a luptat în 95% din meci. A avut o evoluţie cenuşie. Unii se pot gândi şi la un meci aranjat. Din păcate, arată şi aşa. Nu se pune problema totuşi de aşa ceva“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Această afirmaţie iresponsabilă, dar şi faptul că reputatul jurnalist n-are nici timbru vocal, nici inspiraţie pentru a comenta live, i-au iritat pe cei care au fost nevoiţi să urmărească finala de la Cincinnati la Digi Sport.
 
Printre cei nemulţumiţi s-a numărat şi fostul lider ATP, Ilie Năstase. „Mă uitam, aveţi un comentator foarte bun, Cristian Tudor Popescu, care nu înţelege nimic din sportul ăsta. Am închis sonorul, nu voiam să mai ascult, că mă zgâria pe creier“, a declarat „Nasty“ pentru Digi 24.
 
Căpitanul suspendat al echipei de Fed Cup a făcut apoi şi un scurt rezumat al meciului pierdut de Halep.
 
„Scorul nu contează. Că e 6-1 sau că e 7-6, tot acolo e. Stilul Muguruzei nu-i convine lui Halep pentru că loveşte foarte puternic. A jucat puţin defensiv Simona. Oricum, ăsta e viitorul tenisului, să loveşti din orice poziţie, dacă intră, bine, dacă nu intră, iarăşi bine. Astea sunt turnee pregătitoare pentru US Open. Bănuiesc că toate vor să ajungă într-o formă bună. Simona a pierdut doar două meciuri sau trei“, a completat Năstase.
 
Citeşte şi:
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările