CTP, descriere savuroasă pentru revelaţia de la Transylvania Open: Ce a scris despre Jaqueline Cristian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Reputatul comentator e cu ochii pe turneul de la Cluj, unde, astăzi, vom avea cinci meciuri în optimi, cu trei românce şi jumătate implicate în ele: Simona Halep (18 WTA), Ana Bogdan (106 WTA), Irina Bara (138 WTA) şi Emma Răducanu (23 WTA). Asta în timp ce o altă româncă, Jaqueline Cristian (105 WTA), se află deja în sferturi.

Transylvania Open a ajuns la ziua a 4-a de meciuri de pe tabloul principal. Şi până acum a fost un succes sportiv şi mediatic uriaş! Pentru că a avut două campioane de Grand Slam la start, vorbim despre Simona Halep şi Emma Răducanu, a oferit meciuri spectaculoase şi organizatorii au avut inspiraţia de a crea şi un canal de Twitter, care oferă imagini care s-au viralizat de la începutul întrecerii.

Fără îndoială, cea mai interesantă postare care a plecat de aici a fost cea cu intrarea lui Jaqueline Cristian pe teren în costumul lui Dracula. Gest pe care jucătoarea de 23 de ani l-a făcut, înaintea ambelor partide disputate până acum, cu Kaja Juvan (98 WTA) şi cu Ajla Tomljanovici (43 WTA). Şi Jaqueline a fost spectaculoasă, nu doar în apariţiile ei, dar şi prin jocul arătat pe teren.

Pornind de aici, Cristian Tudor Popescu a scris despre revelaţia de la Transylvania Open (25-31 octombrie) în cea mai recentă postare pe contul său de Facebook.

Jaqueline

Ce a scris Cristian Tudor Popescu?

*Draqueline Cristian! De când aştept seara asta! Cea mai talentată româncă din generaţia ei, Jaqueline Cristian, a făcut cel mai bun meci al carierei de până acum, în faţa capului de serie 5 al Openului Transilvaniei, puternica australiancă Ajla Tomljanović! 

*Forţă, luciditate, concentrare (Ajla a revenit de la 1-5 în primul set şi i-a respins 3 mingi de meci!) şi o rezistenţă fizică impresionantă, atinsă în urma a zile şi zile de antrenament, care i-a permis, după meciul monstru de 3 ore cu Kaja Juvan, s-o învingă în două seturi „braţ de fier”, 7-6, 7-5, pe Tomljanović. Draqueline e în sferturi, cu pelerina contelui cu tot. 

*Unde ar fi nemaipomenit s-o întâlnească pe Simona. Indiferent însă de ce va fi, cred că acum, la Cluj, Jaqueline Cristian a făcut pasul în nivelul următor al tenisului mondial!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite