CTP, concluzie tristă după eliminarea Simonei Halep de la Wuhan: Cel mai mult m-a îngrijorat atitudinea ei psihică

CTP, concluzie tristă după eliminarea Simonei Halep de la Wuhan: Cel mai mult m-a îngrijorat atitudinea ei psihică

Simona Halep a revenit în circuitul feminin, dar prima ei apariţie după US Open a fost o dezamăgire totală, fiind eliminată în turul II la Wuhan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Halep a pierdut cu 0-6, 5-7 la Dominika Cibulkova, într-un meci în care a jucat slab, dar a avut şi probleme medicale. Cristian Tudor Popescu a comentat pentru gsp.ro prestaţia Simonei şi a tras câteva concluzii îngrijorătoare. 

"Practic, nu a existat pe teren! Nu e un meci relevant pentru Simona. Ea a încercat în setul doi să ofere totuşi ceva. E numărul 1 mondial şi au venit fanii să o vadă, chiar şi la miezul nopţii la Wuhan. A încercat să facă ceva. A reuşit în setul doi. A ajuns la 4-2, de la 0-2, dar chiar şi atunci nu o vedeam că s-a declanşat în ea acea furie, acea adrenalină care să o ducă spre întoarcerea meciului. Nu a reuşit să se mobilizeze, să se cupleze", a spus Cristian Tudor Popescu

"Cel mai mult m-a îngrijorat atitudinea ei psihică. A luptat, dar fără încredere şi convingere. Pare că nu se bazează pe fizicul ei. Asta e mai grav decât a avea o întindere sau dureri musculare. E mai grav când nu ai încredere în corpul tău. Nu ştim exact ce o deranjează. La un moment dat îşi ducea mâna la spate, după aceea a acuzat probleme la coapsa stângă. A avut momente în care deplasarea a fost aproape de ceea ce ştim. Dar nu a reuşit să menţină acest nivel. Probabil e o durere intermitentă, o jenă care apare şi dispare, dar care erodează psihicul. Nu are încredere în picioare, deplasare şi explozie", a mai spus CTP

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: