CTP, după calificarea Simonei în finala de la Wimbledon: "Cea mai mare performanţă de până acum. Mai mare decât victoria de la Roland Garros!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ctp

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat în premieră în finală la Wimbledon, după ce a trecut, joi,  6-1, 6-3, în 72 de minute, pe jucătoarea din Ucraina Elina Svitolina (8 WTA)

Imdeiat după terminarea partidei, în studioul Digi 24, Cristian Tudor Popescu a vorbit despre semnificaţia ajungerii unui românîn finala turneului din capitala Anglie."Au trecut 43 de ani de la finala lui Ilie Năstase cu Bjorn Borg la Wimbledon şi am ajuns să trăiesc ziua în care România să fie din nou în finala celui mai mare turneu de tenis din lume. Este cea mai mare performanţă a Simonei de până acum. Este mai mare decât victoria de la Roland Garros pentru că Wimbledonul este un turneu cu totul şi cu totul special. Jucătorii, oamenii de tenis îl consideră turneul magic, turneul imperial, cel mai mare din lume.Important este şi cum a reuşit Simona să atingă această finală. După sfertul de finală de la Roland Garros, când Simona a fost învinsă de Anisimova, spuneam atunci că pe Simona a învins-o alt tenis şi trebuia să vină şi ea cu alt tenis. A făcut-o mai repede şi mai bine decât mă aşteptam", a comentat Cristian Tudor Popescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite