CSU Craiova - Pandurii 2-1. Grigoraş spune că jucătorii săi nu se mai prezintă şi la meciul cu Astra: „Ne-a ajuns cuţitul la os. Nu suntem la Daciadă, să avem salarii de 1.000 de euro“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia CSU Craiova a învins, cu scorul de 2-1, echipa Pandurii, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care golul care a adus victoria grupării craiovene a fost marcat în minutul 90.

Au înscris Măzărache '53 şi Andrei Ivan '90 pentru gazde şi Ţucudean '84 pentru oaspeţi.

CSU Craiova: Calancea - Briceag, Kay, Acka, Vătăjelu - Popov, Zlatinski, Bancu (Rambe '89) - Ivan, Măzărache (Kelic '90+4), Nuno Rocha (Vagenin '80). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Pandurii: Stanca - Pleaşcă, Piţian (Pîrcălabu '17), Vasiljevic, Bunoza - Răuţă, Sânmărtean - Munteanu (Ţucudean '58), Voiculeţ, Antal (Unguruşan '46) - Alexandru. Antrenor: Petre Grigoraş.

Arbitri:Adrian Cojocaru - Vasile Marinescu, Ciprian Danşa - Andrei Chivulete

Meciul era programat la ora 14.00, dar a început la 14.10, jucătorii echipei oaspete protestând deoarece nu şi-au primit salariile de câteva luni. Tehnicianul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, sâmbătă, după meciul cu CSU Craiova, pierdut cu scorul de 1-2, că jucătorii săi sunt într-o situaţie disperată din cauza problemelor financiare şi că nu ştie dacă echipa se va prezenta la partida următoare, cu Astra Giurgiu.

"Noi venim după o săptămână extrem de agitată, dar astăzi când au intrat pe teren jucătorii au uitat de toate necazurile şi au încercat să se ridice la nivelul adversarului. A fost un meci echilibrat. Îi felicit pentru atitudine, pentru dăruirea din teren. Problema la noi este mai veche, au fost promisiuni, s-au simţit minţiţi şi lucrul ăsta i-a afectat cel mai tare. În ultimă instanţă au decis să nu se antreneze şi chiar au vrut să boicoteze partida. Le-a ajuns cuţitul la os, nu se întrevede nicio speranţă. Din punct de vedere profesional nu am ce să le reproşez", a spus Grigoraş la Digi Sport.

Petre Grigoraş a precizat că săptămâna viitoare va fi decisivă pentru Pandurii. "În condiţiile actuale sigur nu se mai poate. Nu ştiu dacă se vor prezenta la meciul cu Astra", a adăugat el, citat de News.ro.  Tehnicianul a menţionat că i se pare absurdă reducerea salariilor la 1.000 de euro: "Nu suntem la Daciadă, mi se pare absurdă o astfel de decizie. Jucătorii nu vor accepta o astfel de renegociere".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite