CSU Craiova a învins cu 2-1 pe FC Voluntari, după ce a fost condusă la pauză cu 1-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CS Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia FC Voluntari, în etapa a VIII-a a Ligii I. Cicâldău a ratat un penalti în minutul 63, iar gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 55.

Au marcat: Ebralidze '18 / Mihăilă '46, M. Roman '86

1-0, min. 16: Bancu a pasat greşit în propriul careu, balonul a ajuns la Căpăţână, acesta i-a trimis mingea lui Ebralidze, care a marcat cu un şut din poziţie centrală, de la 12 metri;

1-1, min. 46: Bărbuţ a centrat şi Mihăilă a împins mingea în poară die la trei metri;

1-2, min. 86: Cicâldău a centrat din corner, de pe partea dreaptă, şi Mihai Roman a înscris cu capul.

În minutul 62, Ion Gheorghe l-a faultat pe Mihăilă în careu, dar Cicâldău a ratat lovitura de la 11 metri, balonul fiind reţinut de Rîmniceanu.

La meci a asistat şi viitorul manager al oltenilor, Victor Piţurcă. Fostul selecţioner a urmărit prima repriză din tribuna oficală, iar după pauză a coborât în spatele băncii de rezerve a craiovenilor. Piţurcă va fi oficial la CSU Craiova din 1 septembrie.

Au evoluat următoarele echipe:

FC Voluntari: Rîmniceanu - Ricardinho (Harrer '46), Lopez, I. Balaur, Kocici (Benzar '83) - Căpăţînă, Gorobsov, I. Gheorghe - I. Costin (A. Vlad '68), Ţîră, Ebralidze. Antrenor: Cristiano Bergodi;

CSU Craiova: Pigliacelli - Martici, Bălaşa, Acka, Bancu (Vătăjelu '46) - Ivanov (A. Ioniţă 72), Qaka, Cicâldău - Bărbuţ, Markovici (M. Roman '32), Mihăilă. Antrenor Corneliu Papură.

Cartonaşe galbene: Kocici '22, Ţîră '37 şi '55, Gorobsov '61, I. Gheorghe '67 / Ivanov '18, Bălaşa '45+3, Roman '89

Cartonaş roşu: Ţîră '55

Arbitri: Andrei Florin Chivulete – George Florin Neacşu, Romică Bîrdeş – Horia Gabriel Mladinovici;

Observatori: Constantin Ştefan, Marcel Vasile.

CSU Craiova urcă provizoriu pe locul 2, cu 16 puncte, după liderul CFR Cluj, care a acumulat 17 puncte, dar va evolua sâmbătă, la Giurgiu, cu Astra, în această etapă.

FC Voluntari este pe locul 13, cu cinci puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite