Oficialii lui CSU Craiova îl ademenesc pe Ilie Balaci să se alăture echipei. Două formaţii din Liga 1 l-au ofertat pe Stângă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Managerul general al CSU Craiova, Pavel Badea, i-a transmis fostei glorii alb-albastre Ilie Balaci că este aşteptat cu braţele deschise să se alăture echipei Primăriei din Craiova.

Pavel Badea a susţinut într-o conferinţă de presă că s-ar bucura foarte tare dacă Ilie Balaci ar lua decizia să se implice la CSU Craiova, echipă care a lăsat uşa larg deschisă în cazul unui răspuns afirmativ din partea fostei glorii alb-albastre. "Ilie Balaci a fost idolul meu ca jucător. Am mare respect pentru el şi-mi pare rău sincer că a ezitat să vină alături de noi. Dînsul ar fi trebuit să fie cel mai apropiat de noi pentru că a jucat numai sub titulatura CS Universitatea. Îl respect maxim pe nea Ilie şi dacă va dori să vină alături de noi va fi o mare onoare", a spus Badea într-o conferinţă de presă.

Cât priveşte problema suporterilor olteni, oficialul lui CSU Craiova e convins că fanii se vor apropia de echipa Primăriei odată cu trecerea timpului. "Când ei vor avea o echipă ce-i va reprezenta cu onoare, vor veni pe stadion. Sunt sigur că atunci când formaţia noastră va fi în prima divizie şi se va bate cu adversari de tradiţie, vor veni 15.000-20.000 de oameni la stadion, să susţină CS Universitatea, culorile. Proiectul nostru este de viitor pentru că-i reprezintă pe craioveni, cu el se mândresc toţi din oraş. Acest proiect are potenţial de a face marea performanţă", a adăugat Badea.

Stângă nu vrea în Liga 1

Parcursul bun al CSU Craiova în ultimele etape din Liga a 2-a, cu Ovidiu Stângă antrenor, a atras atenţia cluburilor din Liga 1, care şi-l doresc pe tehnicianul oltean, scrie gsp.ro. Astfel, Stângă a primit două oferte din partea Universităţii Cluj şi Gaz Metan Mediaş, dar acesta pare tentat mai degrabă să rămână la Craiova pentru a-şi îndeplini obiectivul, promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

8 victorii, un egal şi o înfrîngere are CSU Craiova în palmares cu Stângă antrenor 

CITIŢI ŞI: 

Gică Craioveanu: "Nu credeam să trăiesc ziua în care voi fi înjurat acasă". Replica suporterilor: "Ne-ai întors spatele"

„Gogoaşă” înfuriată: portarul-ultras a făcut două victime în Bănie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite