CSM Bucureşti şi-a aflat adversarele din Liga Campionilor la handbal. Şi Craiova poate ajunge în grupe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana en-titre a României la handbal feminin a fost repartizată, vineri, la tragerea la sorţi de la Viena, în Grupa D a Ligii Campionilor, cu echipele Vipers Kristiansand (Norvegia) şi Ferencvaros (Ungaria).

CSM va juca împotriva echipelor Vipers Kristiansand (adversara Craiovei din finala Cupei EFH), Ferencvaros, plus încă o echipă care vine din calificări. În grupa 1 preliminară vor evolua Bietigheim din Germania, MKS Lublin din Polonia, Salerno din Italia şi Sper Amara Bera Bera din Spania, iar câştigătoarea acestui turneu va face parte din grupa campioanei României.

În turneul preliminar al Ligii Campionilor va juca şi câştigătoarea Cupei EHF din 2018, SCM Craiova.

Între 7 şi 9 septembrie, SCM Craiova va evolua în grupa a II-a preliminară, cu echipa Zork Jagodina (Serbia). În cealaltă partidă a grupei se vor duela Podravka (Croaţia) şi Muratpaşa (Turcia), iar câştigătoarele vor disputa ulterior finala pentru un loc în grupele Ligii Campionilor.

Dacă se va califica, SCM Craiova va face parte din Grupa C, alături de Gyor (Ungaria), Thuringer HC (Germania) şi Krim Mercator (Slovenia).

Grupele Ligii Campionilor – Feminin

Grupa A: Buducnost, Metz, Odense, Larvik

Grupa B: Rostov Don, Copenhaga, Savehof, Brest

Grupa C: Gyor, Thuringer, Krim Ljubljana, Câştigătoare grupă preliminară 2 (posibil CSM Craiova)

Grupa D: CSM Bucureşti, Vipers Kristiansand, Ferencvaros, Câştigătoare grupă preliminară 2 (posibil Bietigheim).

CS Dinamo Bucureşti va evolua în Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin, alături de Elverum (Norvegia), Wisla Plock (Polonia), Ademar Leon (Spania), Wacker Thun (Elveţia) şi Riihimaen Cocks (Finlanda), s-a stabilit în urma tragerii la sorţi de vineri.

Distribuie pe Facebook  Distribuie pe Twitter

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite