CSM Bucureşti „se scufundă”? Echipa pierde una dintre cele mai bune handbaliste, prezentată de o altă grupare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrea Lekic, noua jucătoare a lui Buducnost FOTO Arhivă personală/Facebook
Andrea Lekic, noua jucătoare a lui Buducnost FOTO Arhivă personală/Facebook

Legitimată iniţial la CSM Bucureşti, Andrea Lekic, tocmai a semnat un contract valabil pe două sezoane cu formaţia din Muntenegru.

Veşti proaste pentru CSM Bucureşti, care începe să-şi piardă jucătoarele: prima plecare confirmată este cea a sârboaicei Andrea Lekic, jucătoare care a fost deja anunţată, pentru sezonul viitor, la Buducnost Podgorica. 

Prin această mutare, clubul bucureştean nu se mai poate baza pe una dintre principalele sportive, importantă mai ales în Liga Campionilor. Sezonul trecut, Andrea Lekic a numărat nu mai puţin de 73 de goluri înscrise, fiind a doua a doua marcatoare a „tigroaicelor”, având însă probleme cu accidentările.  

Înapoi în timp, anul 2013 a fost considerat cel mai bun din carieră, fiind aleasă jucătoarea anului şi câştigând cu naţionala Serbiei „argintul” la Campionatul Mondialul organizat de ţara sa. Plecare jucătoarei se petrece în contextul în care CSM Bucureşti are probleme financiare, vicecampioana având două salarii restante la jucătoarele echipei de handbal feminin. De asemenea, zvonurile indică faptul că Andrea Lekic nu este singura jucătoare care părăseşte „barca” echipei finanţată de Primăria Capitalei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite