CSM Bucureşti va juca împotriva lui Metz în sferturile Ligii Campionilor. Primul meci e în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa franceză Metz a încheiat pe locul al doilea în grupa principală a doua a Ligii Campionilor şi va juca în sferturile de finală cu CSM Bucureşti, clasată pe locul trei în prima grupă principală.

Metz a câştigat cu 35-29 partida cu Thuringher, în vreme ce Frerencvaros a fost învinsă de Bietigheim, 27-23 pentru echipa germană. Metz a terminat astfel pe locul doi, după Vardar Skopje, iar sferurile de finală vor fi următoarele:

Buducnost - Gyor

CSM Bucureşti - Metz

Ferencvaros - Rostov

Midtylland - Vardar. 

Metz este de 17 ori campioana Franţei record absolut, şi a câştigat ultimele două titluri interne. Una dintre cele mai bune jucătoare din lot este slovena Ana Gros. Din vară, Niombla se va transfera la Metz de la CSM Bucureşti. 

Eşec pentru Zalău

Echipa de handbal feminin HC Zalău a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia turcă Kastamonu Belediyesi GSK, cu scorul de 27-24 (16-11), în manşa retur din sferturile de finală ale Cupei EHF, şi a ratat calificarea în semifinalele competiţiei.

Kastamonu va juca în semifinale cu SCM Craiova, formaţie care a obţinut sâmbătă, în premieră, calificarea în semifinale, după ce a eliminat echipa rusă Lada Togliatti (23-25 şi 26-23).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite