CSM Bucureşti îşi pierde una dintre cele mai bune jucătoare, care pleacă la Gyor, dar ar putea da o lovitură importantă pe piaţa transferurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Bucureşti este calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dar lucrează deja la strategia pentru sezonul viitor.

CSM îşi va pierde una dintre cele mai bune jucătoare, pe Amanda Kurtovici, care a ales să plece la Gyor. Mutarea se va concretiza din vară şi ar putea aduce pentru bucureştence şi o lovitură importantă. Asta deoarece Crina Pintea, pivotul echipei naţionale, acum la Gyor, ar vrea să vină la CSM, echipă care a mai curtat-o şi înainte să semneze cu Gyor.

Aducerea lui Pintea se încadrează în proiectul CSM-ului de a aduce cât mai multe jucătoare de la echipa naţională la Bucureşti, cu scopul de a clădi o echipă puternică pentru Olimpiada de la Tokyo 2020. În acelaşi context, alte patru internaţionale, Denisa Dedu, Laura Chiper, Gabriela Perianu şi Eliza Buceschi au semnat din vară cu CSM, unde se află deja Cristina Neagu, Aneta Udriştoiu şi Bianca Bazaliu. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite