CSM Bucureşti debutează cu o victorie în Liga Campionilor, la primul meci cu noul său antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalistele de la CSM Bucureşti au debutat, duminică, cu o victorie în actualul sezon de Liga Campionilor, după ce au învins Esbjerg.

Sub comanda lui Adrian Vasile, CSM Bucureşti a reuşit să se impună în meciul cu Esbjerg, disputat în Danemarca şi încheiat cu 24-22. Una dintre jucătoarele care s-a remarcat, de-a lungul confruntării, a fost portarul Denisa Dedu, probabil cel mai marcant personaj din această seară.

Până la ora startul partidei, Adrian Vasile a primit OK-ul pentru Andrea Lekic, Crina Pintea, Gabriela Perianu şi Elizabeth Omoregie, recuperate după probleme medicale. 

De altfel, echipa de handbal din Capitală s-a aflat la conducere pe toată durata partidei, care a fost prima pentru noul antrenor, după despărţirea de suedezul Tomas Ryde. Finalul meciului a fost unul tensionat, gruparea bucureşteană având patru eliminări, în ultimele 10 minute. Şi, cu o jucătoare în minus aproape mai tot meciul, victoria lui CSM este cu atât mai spectaculoasă.

CSM Bucureşti face parte din Grupa B a Ligii Campionilor, pe care o mai împarte cu Rostov-Don şi Lublin. În cealaltă partidă, rusoaicele de la Rostov le-au învins pe polonezele de la Lublin, scor 31-21.
Succesul lui CSM vine în contextul în care oficialii echipei şi-au propus drept obiectiv cucerirea Ligii Campionilor, următorul duel fiind pe teren propriu, pe 11 octombrie, cu Rostov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite