CSM, bătaie de joc pe bani publici: Echipa Primăriei, afară din Liga Campionilor după o „dublă“ dezolantă cu Metz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elizabeth Omoregie
Elizabeth Omoregie

Bugetul secţiei de handbal se ridică, anual, la 4 milioane de euro. În acest sezon, banii s-au dus pe apa sâmbetei.

CSM Bucureşti a ratat pentru prima dată după trei ani accederea în Final Four al Ligii Campionilor, contraperformanţă care întregeşte dezastrul într-un sezon complet ratat. Asta deoarece, pe lângă eşecul din Ligă, şi pe plan intern, titlul de campioană e ca şi pierdut!

Anul trecut, CSM ajungea în Final Four, trecând chiar de Metz. Atunci însă, „tigroaicele“ s-au impus, acasă, la 13 goluri diferenţă. Prin comparaţie, în acest sezon, Oana Manea şi colegele ei au cedat, la Bucureşti, în faţa celor de la Metz, la cinci goluri diferenţă: 26-31.

Era clar că, pornind cu acest handicap după prima manşă, CSM are nevoie de un miracol în retur. Iar asta pentru că Metz era neînvinsă, acasă, de la 26 ianuarie 2017! Iar franţuzoaicele şi-au păstrat recordul de invincibilitate şi după confruntarea de sâmbătă, cu CSM.

Bucureştencele au pornit bine, au condus cu 2-0 şi au ratat un atac care ar fi ridicat scorul la 3-0. De aici însă, Metz s-a trezit, CSM a avut o perioadă groaznică de 11 minute în care n-a marcat, iar la pauză lucrurile erau deja clare: Metz - CSM, 11-9.

La reluare, Metz a controlat meciul şi s-a impus şi în retur cu 23-22.

2,6 milioane de euro e bugetul celor de la Metz. Prin comparaţie, secţia de handbal a CSM-ului se bazează, anual, pe patru milioane de euro. 

Liga Campionilor, sferturi

Metz - CSM Bucureşti 23-22 (31-26 în tur)

Gyor - Odense 33-21 (29-28 în tur)

Rostov - Ferencvaros 33-22 (29-26 în tur)

Vipers Kristiansand - Buducnost 25-18 (24-19 în tur)

Metz, Gyor, Rostov şi Vipers Kristiansand au avansat în Final Four.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite