CS U Craiova a transferat un jucător din "vitrina cu îngeri" a lui Chapecoense

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiaguinho
Tiaguinho

În semn de susţinere după tragedia din Columbia, cluburile din fotbalul mondial "transferă" jucătorii care şi-au piedut viaţa în accidentul aviatic.

CS U Craiova s-a alăturat cluburilor care susţin echipa Chapecoense şi a anunţat pe site-ul oficial că a "transferat" unul dintre fotbaliştii care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic.

"Fotbalul înseamnă viaţă. Sunt speranţele şi visele noastre proiectate într-un dreptunghi verde. Aici dragostea este reală. Pasiunea atinge apogeul. Fotbalul înseamnă spirit şi aspiraţii. De aceea, de astăzi, Tiago da Rocha Vieira, cunoscut ca Tiaguinho, va fi jucătorul Ştiinţei. L-am transferat din vitrina de îngeri a lui Chapecoense. Meci de meci, până la finalul actualului campionat, tricoul lui Tiaguinho, cu numărul 94, va fi în vestiarul Universităţii Craiova. Iar pe site-ul oficial vă vom spune povestea jucătorului de 22 de ani" , a fost anunţul postat pe site-ul oficial al clubului.

Tiaguinho s-a născut pe 4 iunie 1994 şi evolua pe postul de atacant. Înainte de a semna cu Chapecoense, brazilianul mai jucase pentru XV de Piracicaba şi Metropolitano. Tiaguinho a decedat pe 28 noiembrie 2016 în accidentul aviatic din Columbia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite