CS U Craiova – ASA Tg. Mureş 1-1: ce vede Săndoi, deşi oltenii au doar două victorii în ultimele cinci etape de campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săndoi (dreapta) a rămas singur pe banca Craiovei, după plecarea lui Cârţu
Săndoi (dreapta) a rămas singur pe banca Craiovei, după plecarea lui Cârţu

Duelul celor două formaţii de la mijlocul clasamentului s-a încheiat indecis. Dacă rezultatul n-a surprins, în schimb, antrenorul gazdelor a reuşit să capteze atenţia prin verdictul dat după fluierul final.

CS U Craiova – ASA Târgu-Mureş 1-1 (Costa 35-autogol / Jazvici 13) a schimbat foarte puţin ierarhia la zi a Ligii I.

Oltenii au urcat o treaptă, pe 7, având 23 de puncte după 17 jocuri. ASA Târgu-Mureş e pe 6 cu 26 de puncte. Chiar dacă echipa sa a adunat două victorii, o remiză şi două eşecuri în ultimele cinci etape, Emil Săndoi a oferit o declaraţie bizară la Digi Sport.

„Fără să fiu lipsit de modestie, spun că noi jucăm cel mai frumos fotbal. E păcat că azi n-am câştigat. Am avut ghinion. Ei ne-au taxat la prima lor ocazie. Jocul nostru a fost mult peste cel al adversarilor şi cred că meritam victoria“, a declarat Săndoi.

Tehnicianul mureşenilor, Cristiano Bergodi, a recunoscut superioritatea craiovenilor la microfonul Dolce Sport. „E un punct care ne ţine departe de Craiova. Au o echipă foarte bună, ştiam că va fi un meci foarte greu. E un punct muncit. Am avut un pic de noroc în a doua repriză, dar în prima repriză, noi am avut ocaziile“, a spus tehnicianul italian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite