CS Dinamo şi-a inaugurat bazinul olimpic de polo şi nataţie, care a costat zece milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bazinul olimpic ''Anatolie Grinţescu'' a fost inaugurat luni în Parcul CS Dinamo. Construcţia acestei baze sportive a durat aproximativ 6 ani şi a costat în jur de 10 milioane euro.

La evenimentul de inaugurare al bazinului au participat personalităţi ale vieţii sportive din România, între care Ion Ţiriac, Elisabeta Lipă, preşedintele CS Dinamo, Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Carmen Bunaciu (fostă campioană mondială la nataţie), dar şi edilul sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu şi primarul general al Bucureştiului, Sorin Oprescu. Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Oprea, a fost şi el prezent la ceremonia de inaugurare.

"Mă bucur că după şase ani de zile acest obiectiv s-a finalizat şi sportivii noştri au unde să se antreneze, iar publicul bucureştean are unde să vină să se mişte. Acum trebuie omologat", a spus Elisabeta Lipă.

"Sunt foarte fericită că am putut inaugura acest bazin la clubul Dinamo, unul de elită pentru sportul românesc. Este clubul de unde mulţi sportivi au plecat şi au excelat în marea performanţă.  Important este că sportivii pot să vină şi să se pregătească în condiţii extraordinare pentru marea performanţă. Facem tot ce ne stă în putinţă pentru a pune la punct infrastructura sportivă dar aşteptăm şi rezultate. Azi am vorbti cu domnul primar Sorin Oprescu, care mi-a spus că semnează un contract, după care vom pune piatra de temelie pentru următoarea sală polivalentă", a declarat la rândul său ministrul Tineretului şi Sportului, Gabi Szabo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite