CM 2014. Croaţii sunt scârbiţi de arbitrajul cu Brazilia: "Mai bine plecăm acasă. E o ruşine ce se întâmplă aici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilia a învins Croaţia cu 3-1 în primul meci al turneului final, dar partida a fost umbrită de arbitrajul japonezului Nishimura.

Acesta a închis ochii la o lovitură cu cotul aplicată de Neymar lui Modrici şi apoi a dictat un penalty de tot râsul la o cădere teatrală a lui Fred în careu. La final, antrenorul croaţilor, Nico Kovaci, a acuzat dur arbitrajul, spunând că echipa sa n-a fost respectată. 

Ultimele nouătăţi de la Cupa Mondială din Brazilia

"Dacă acesta este modul în care se începe o Cupă Mondială, mai bine renunţăm şi plecăm acasă.Vorbim despre respect, dar acesta nu e respect. Croaţia nu l-a primit. Dacă acesta este un penalty, nu mai avem deloc nevoie să jucăm fotbal. Să jucăm mai bine baschet. E o ruşine. Dacă lucrurile vor continua aşa, vom avea 100 de lovituri de pedeapsă. 2,5 miliarde de oameni s-au uitat la tv şi au văzut că n-a fost penalty. A fost ridicol şi dacă vom continua aşa, vom avea un circ”. 

Câştigă o tabletă şi multe alte premii participând la un concurs cu întrebări despre Campionatul Mondial

Antrenorul Braziliei, Felipe Scolari, nu este însă de acord cu el: "Milioane de oameni n-au văzut penalty? Arbitrul l-a văzut şi a spus că e penalty şi el e cel care decide. Şi noi credem că a fost. Am văzut de zece ori faza, cred că a fost penalty”

   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite