Cristina Neagu, vehementă în privinţa contractului imens cu CSM Bucureşti: „Merit fiecare euro!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neagu

Căpitanul echipei naţionale de handbal a vorbit despre subiectul sensibil al salariului primit de la echipa de club, mare parte din acesta fiind asigurat din fonduri publice, Primăria Capitalei fiind principalul finanţator al grupării.

Cristina Neagu, aleasă de patru ori cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, consideră că remuneraţia este pe măsura meritelor ei şi spune că este deranjată de controversele iscate în legătura cu suma primită. 

„Ştiu că există această discuţie, se vorbeşte despre salariul meu. M-a deranjat lucrul ăsta la început. A fost o chestiune destul de stresantă. Nu e neapărat treaba mea de unde-şi ia clubul banii. Eu am semnat pe un salariu, prin ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro din acel salariu. Asta e datoria mea. Să joc pentru echipă, nu să ştiu de unde vin banii. Toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici. Nu ştiu de ce se vorbeşte doar de salariul meu. Şi celelalte jucătoare sunt plătite din bani publici”, a spus Cristina, într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru BRD – Groupe Societe Generale, unul dintre sponsorii sportivei. 

Conform informaţiilor apărute în presă, salariul lunar încasat de Neagu este de 17.500 de euro. 

În acelaşi interviu, jucătoare de handbal a sugerat şi faptul că ia în calcul să se retragă temporar de la echipa naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite