Cristina Neagu s-a accidentat din nou! Lipseşte şase luni de pe teren! "Este foarte afectată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu
Cristina Neagu

Cristina revenise pe teren de circa trei luni, în urma accidentării pe care a avut-o la umăr. De data aceasta, este vorba de o ruptură la ligamente.

UPDATE Petre Berbecaru, preşedintele clubului Oltchim, a afirmat pentru Adevărul.ro: Cristina are nevoie de operaţie cât mai rapid. Va lipsi şase luni de pe teren. Vă daţi seama că este afectată. Mergem înainte fără ea, obiectivul e acelaşi: câştigarea Ligii Campionilor. 

UPDATE Jacob Vestergaard, antrenorul Oltchimului a declarat pentru Adevărul: "Este trist ce s-a întâmplat cu Cristina, mai ales că mai sunt cinci zile până jucăm în Liga Campionilor. Suntem alături de ea"

Conform Prosport, Cristina Neagu s-a accidentat la un antrenament al Oltchimului, iar verdictul este unul extrem de dur: ruptură de ligamente. Asta înseamnă că Neagu va sta pe tuşă aproximativ şase luni, făcând-o indisponibilă practic pentru tot restul sezonului.

Neagu a suferit în trecut o accidentare şi mai serioasă. Problemele la umărul drept au ţinut-o departe de terenul de handbal pentru 20 de luni pe handbalista lumii în 2010.

Oltchim debutează duminică în grupele principale ale Ligii Campionilor, urmând a juca de la ora 19.00 cu FTC Rail la Vâlcea. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite