Cristina Neagu: „Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu, omul meciului România - Spania de la Campionatul European de handbal din Serbia FOTO Mediafax
Cristina Neagu, omul meciului România - Spania de la Campionatul European de handbal din Serbia FOTO Mediafax

Handbalista naţionalei României Cristina Neagu a fost unul din oamenii de bază ai echipei lui Gheorghe Tadici în meciul jucat împotriva Spaniei la Campionatul European de handbal din Serbia. Neagu a marcat şapte din cele 31 de goluri ale României, fiind cea mai bună marcatoare contra ibericelor.

Cristina Neagu şi-a regăsit în meciul cu Spania cadenţa dinaintea accidentării care a ţinut-o departe de teren aproape doi ani. Handbalista Oltchimului a fost desemnată de organizatori cea mai bună handbalistă de pe teren contra Spaniei graţie celor şapte goluri marcate în poarta ibericelor. Totodată, Neagu a prefaţat duelul cu Ungaria, pe care îl consideră capital pentru calificarea în semifinale.

„Nu e important câte goluri înscriu sau ce jucătoare marchează mai multe goluri, important e ca România să învingă. Încerc să-mi ajut echipa cât mai bine şi să câştigăm fiecare meci. Nu mai avem voie să facem paşi greşiti. E bine că vom avea o zi de pauză pentru a putea să ne recuperăm. Vom juca cu Ungaria în următorul meci. O vom lua pas cu pas şi sperăm la semifinale”, a spus Cristina Neagu.

România va juca împotriva Ungariei marţi seara de la ora 19.15 în cel de-al doilea meci din grupa a II-a principală de la European de handbal. Joi, de la ora 21.15, echipa antrenată de Gheorghe Tadici se va duela cu Germania în ultimul meci din grupă. Pentru a se califica în semifinale, România are nevoie de două victorii în cele două meciuri rămase de jucat.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite