Cristina Neagu, ignorată: Cea mai bună marcatoare din istoria Europeanului n-a prins Dream Team-ul. O singură româncă a fost aleasă

Cristina Neagu, ignorată: Cea mai bună marcatoare din istoria Europeanului n-a prins Dream Team-ul. O singură româncă a fost aleasă

Cristina Neagu

Chiar dacă se află şi acum pe locul 2 în clasamentul marcatoarelor de la Euro 2018, cu 44 de goluri, handbalista de 28 de ani a ratat cea mai bună echipă a turneului final.

Ştiri pe aceeaşi temă

România a ajuns în semifinalele Euro 2018 şi are trei jucătoare în Top 10 cele mai bune marcatoare ale competiţiei, însă doar una dintre ele a prins Dream Team-ul.

Katarina Krpež Slezak (Serbia) conduce în clasamentul golgheterelor, având 50 de reuşite. Imediat după ea se află româncele Neagu (44 de goluri) şi Buceschi (43 de goluri). Iar pe 10 o regăsim pe Pintea (32 de goluri).

Paradoxal, doar ultima a fost inclusă în cea mai bună echipă de la Euro 2018, după cum se poate vedea mai jos. Potrivit Digi Sport, o echipă formată din experţi şi fani au desemnat-o pe Pintea drept cel mai bun pivot de la Euro.

*Cel mai bun portar: Amandine Leynaud (Franţa)

*Cea mai bună extremă stânga: Majda Mehmedovic (Muntenegru)

*Cel mai bun inter-stânga: Noemi Hafra (Ungaria)

*Cel mai bun centru: Stine Oftedal (Norvegia)

*Cel mai bun inter-dreapta: Alicia Stolle (Germania)

*Cea mai bună extremă: Carmen Martin (Spania)

*Cel mai bun pivot: Crina Pintea (România)

*Cea mai bună apărătoare: Kelly Dulfer (Olanda)

*MVP: Anna Vyakhireva (Rusia)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: