Cristina Neagu, după eşecul drastic cu Norvegia: „Jocul de handbal se practică în şapte jucătoare, nu cu una singură!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai bună jucătoare a României în partida cu Norvegia, Cristina Neagu, consideră că s-a pus prea multă presiune pe umerii săi şi că românii au avut aşteptări prea mari din partea ei, o strategie care s-a dovedit a fi ineficientă.

România a pierdut la opt goluri diferenţă primul meci de la Europene, cu Norvegia, cauzele acestui eşec drastic fiind explicate de interul Cristina Neagu. "Ştiam dinainte că Norvegia aleargă foarte bine pe contraatac şi că se vor bate în apărare. Noi n-am alergat înapoi, ele au înscris foarte multe goluri pe contraatac, poate jumătate, nu ştiu exact. Apărarea noastră a fost slabă, am ratat mult din poziţii clare de la 6 metri, ce să zic, a fost genul acela de zi perfectă pentru Norvegia şi foarte slabă pentru noi", a comentat Neagu pentru prosport.ro.

Cea mai bună jucătoare a României a criticat voalat modul în care naţionala noastră a abordat jocul cu nordicele, fiind de părere că nu este normal ca toată lumea să aibă aşteptări uriaşe de la ea în condiţiile în care handbalul se joacă în şapte. "Este foarte greu să joci handbal în stilul acesta. Dacă nu ai apărare foarte bună care să-ţi permită să faci şi tu câteva contraatacuri şi să dai câteva goluri uşoare, este foarte greu să joci împotriva unei echipe de talia Norvegiei în stilul acesta. Văd că s-a pus puţină presiune pe mine. Eu sunt o singură jucătoare până la urmă în echipa României, încerc să-mi fac treaba aşa cum o fac şi celelalte colege. Jocul de handbal se practică în şapte jucătoare, nu cu una singură", a mai spus Neagu.

7 goluri a marcat Cristina Neagu în jocul cu Norvegia, fiind cea mai bună româncă de pe teren

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite