Cristina Neagu, despre salariul uriaş pe care îl ia la CSM Bucureşti: „Nu este treaba mea de unde vin banii clubului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neagu

Cristina Neagu (33 de ani) a devenit handbalista din lume cu cel mai mare salariu după ce a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti. De la 17.500 de euro, cât avea înainte, Neagu va câştiga lunar de acum aproximativ 20.000 de euro.

„Ştiu că există această discuţie, se vorbeşte despre salariul meu. M-a deranjat lucrul ăsta la început. A fost o chestiune destul de stresantă. Nu e neapărat treaba mea de unde vin banii clubului.

Eu am semnat pe un salariu, prin ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro din acel salariu. Asta e datoria mea. Să joc pentru echipă, nu să ştiu de unde vin banii. Toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici.

Nu ştiu de ce se vorbeşte doar de salariul meu. Şi celelalte jucătoare sunt plătite din bani publici", spunea Neagu, în luna aprilie a acestui an, potrivit DigiSport. 

„În primul rând aş vrea să mulţumesc conducerii CSM Bucureşti pentru încrederea acordată. M-am simţit foarte bine la echipă încă de când am venit, de acum patru ani. Îmi doresc în continuare să fiu acasă alături de suporterii din România şi să încerc să fac performanţă pentru clubul CSM Bucureşti.

Ca în fiecare an, pe plan naţional îmi doresc să câştigăm tot ce se poate câştiga. Apoi îmi doresc să revenim în turneul Final Four al Ligii Campionilor pentru că eu cred că locul nostru e acolo. Şi, bineînţeles, odată ajunşi acolo, să ne luptăm pentru trofeu", a spus Neagu într-un interviu acordat clubului, conform sursei citate. 

Cristina Neagu îşi doreşte ca suporterii să se întoarcă în săli, în 2022.

„Îmi doresc din toată inima să nu mai fie restricţii şi să putem avea din nou parte de sprijinul suporterilor pentru că avem mare nevoie de ei. Ne-au lipsit foarte mult şi anul trecut şi în această toamnă-iarnă... aşa că sper ca din 2022 să avem parte de suportul lor şi să vină să umple Sala Polivalentă aşa cum au făcut-o de atâtea ori", a adăugat Cristina Neagu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite