Cristina Neagu, declaraţie-şoc, în dialog cu Cătălin Striblea: Ce decizie a luat în privinţa naţionalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neagu

Cea mai bună handbalistă a României din ultimii ani a ajuns la concluzia că, după ultimele eşecuri, o soluţie poate fi o pauză de la prima reprezentativă.

România va înfrunta Macedonia de Nord, în „dubla“ care va decide cine merge la Mondialul din acest an, găzduit de Spania, în luna decembrie.

Prima partidă se va disputa, sâmbătă (ora 18.00, TVR1) şi va fi găzduită de Sala Dinamo. Returul e programat pentru 21 aprilie. Cristina Neagu (32 de ani) va evolua pentru România, în cele două partide, însă, în viitorul apropiat, ia în calcul o retragere temporară de la echipa naţională!

Într-un interviu acordat, în exclusivitate, jurnalistului Cătălin Striblea, Neagu, căpitanul echipei naţionale şi ambasador de brand BRD – Groupe Societe Generale, a discutat, pe larg, despre mai multe subiecte.

Întrebată dacă s-a gândit în vreun moment la despărţirea de echipa naţională, Cristina a răspuns: „Da, m-am gândit, mai ales după ce am ratat calificarea la Olimpiadă, că poate ar fi bine să fac o pauză. Nu neapărat să mă retrag de la echipa naţională, dar că ar fi bine să fac o pauză. Există această posibilitate, ca în viitorul apropiat să fac o pauză de la echipa naţională“.

Cristina se vede însă şi revenind: „Echipa asta naţională face parte din mine şi cel mai frumos sentiment pe care îl pot trăi pe terenul de handbal este atunci când joc la echipa naţională“.

Cred că sunt, pur şi simplu, prea înnebunită după handbalul ăsta, îmi place la nebunie!   Talent a fost mereu în România, problema e la mentalitate, la cât de <<foame>> ne e de rezultate (...) şi, bineînţeles, la nivel de pregătire. Cristina Neagu handbalistă  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite