Cristina Neagu: "Îmi doresc să câştig un trofeu şi cu echipa. Sper să vină la vară" (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Desemnată cea mai valoroasă handbalistă a lumii, în 2010, Cristina Neagu (Oltchim Rm. Vâlcea) şi-a primit trofeul ieri, înaintea finalei CM de handbal, Franţa - Danemarca 37-35. Interul a revenit în această seară, la Bucureşti.

Cristina Neagu a apărut în zona sosiri a Aeroportului Internaţional Otopeni cu zâmbetul pe buze. Întâmpinată cu flori, handbalista Oltchimului a zâmbit, iar apoi i-a îmbrăţişat pe cei apropiaţi. Apoi s-a oprit în dreptul grupului de reporteri, care au asaltat-o cu întrebări. "Unde este trofeul?", a spus cineva. "Ah, nu mă puneţi să-l scot din geantă. Are vreo zece kilograme! Abia l-am cărat", a mărturisit Cristina, care a acceptat să pozeze cu cec-ul de 10.000 de euro, cel de carton, folosit la premiere. "Dacă vreţi, pe acesta vi-l pot da vouă!", a glumit handbalista Oltchimului. "Acest trofeul este, cu siguranţă, cel mai important din cariera mea. Iar momentul în care l-am primit a fost deosebit. Mă bucur şi pentru banii pe care i-am primit. O să le fac cinste colegelor mele şi de zece ori dacă va fi nevoie. M-am aflat în mijlocul sălii în care cele mai bune echipe masculine de handbal din lume au disputat finala. Băieţii ieşiseră la încălzire. Publicul mi-a făcut o primire frumoasă. Spectatorii m-au aplaudat. Acum însă, eu îmi doresc foarte mult să câştig şi un trofeu cu echipa, unul colectiv. Sper ca acesta să vină la vară", a declarat Neagu.

Golghetera CE din Danemarca şi Norvegia a subliniat că anul 2010 a fost unul deosebit, iar trofeul pe care l-a primit a reprezentat "cireaşa de pe tort". Ea a mărturisit că speră ca 2011 să fie şi mai bun. "Acum mă gândesc la debutul în grupele principale ale Ligii Campionilor. Vom juca acasă, cu Buducnost Podgorica. Şi avem nevoie de o victorie în faţa suporterilor".

Neagu a apreciat handbalul arătat de cele două finaliste ale CM masculin. "Sunt fericită că am putut asista pe viu la un asemenea meci. Nu am avut o echipă favorită. Doar m-am bucurat de un joc spectaculos. Am avut ce învăţa văzând acest meci. De altfel, eu învăţ în fiecare zi câte ceva despre handbal. Nu înseamnă că dacă am fost aleasă jucătoarea lumii în 2010 le ştiu deja pe toate".

Cristina Neagu a fost însoţită la Malmo, în Suedia, de prietenul ei, fotbalistul Dacian Vizitiu, fratele colegei sale de la Oltchim, Patricia Vizitiu.

image
image
image
image
image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite