Cristiano Ronaldo îl vrea pe Mourinho în locul lui Pellegrini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei a început să facă "lobby" pentru aducerea lui Jose Mourinho în locul actualului antrenor al Realului, Manuel Pellegrini.

Într-un interviu realizat pentru postul britanic de televiziune "Sky Sports News", Cristiano Ronaldo a declarat că Mourinho este tipul de antrenor de care are nevoie echipa madrilenă.

"Îl cunosc bine, chiar foarte bine. Îmi place foarte mult. Cunosc caracterul său, unul de învingător. De aceea nu este iubit de multă lume", a declarat Ronaldo pentru sursa citată.

Fotbalistul portughez a dezvăluit că echipa madrilenă este disperată să câștige anul acesta campionatul, mai ales după ce a fost eliminată din celelalte două competiții, iar săptămâna trecută a fost învinsă, pe teren propriu, de FC Barcelona (scor 0-2).

"Am fost eliminați din Liga Campionilor, din Cupa Regelui, așa că evident că nu suntem foarte fericiți. Încă ne luptăm în campionat și sunt șanse să-l câștigăm", a afirmat Ronaldo. Totuși, portughezul susține că Barcelona "este un pic mai puternică" decât Real Madrid.

Vezi pe adevarul.es care este motivul pentru care Cristiano Ronaldo crede acest lucru

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite