Cristiano Ronaldo, secretul unui corp „sculptat“ la 34 de ani: Ce mănâncă de şase ori pe zi

Cristiano Ronaldo, secretul unui corp „sculptat“ la 34 de ani: Ce mănâncă de şase ori pe zi

Cristiano Ronaldo are un six-pack impresionant datorită procentului de grăsime de doar 7%

Starul portughez al celor de la Juventus nu impresionează doar prin abilitatea sa tehnico-tactică pe terenul de fotbal, ci şi prin forma sa fizică de invidiat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristiano Ronaldo va împlini 35 de ani la 5 februarie, însă, la ultimele controale medicale, s-a ajuns la concluzia că vârsta sa metabolică e de 23 de ani, el având şi un procent de grăsime extem de mic, de doar 7%. 
 
Dincolo de antrenamente, la o astfel de condiţie fizică se ajunge, în primul rând, printr-o dietă curată, fără alcool, fără dulciuri şi, pe scurt, fără multe chestii la care un om normal nu poate renunţa fără o voinţă şi o disciplină de fier. Şi, exact asta reiese din meniul lui Ronaldo: fotbalistul lui Juve mănâncă foarte sănătos.
 
Şi, atenţie, există o diferenţă între a mânca sănătos şi înfometare! Iar Ronaldo nu face niciodată foamea pentru că nu vrea să piardă din masa sa musculară impresionantă. Lusitanul mănâncă de şase ori pe zi:
 
*Mic dejun: şuncă, brânză şi iaurt fără grăsimi
 
*Prânzul numărul 1: pui şi salată
 
*Prânzul numărul 2: ton cu măsline, ouă şi roşii
 
*Gustare: fructe, toast de avocado
 
*Cina numărul 1: peşte spadă şi salată
 
*Cina numărul 2: friptură şi calamari
 
De asemenea, pe lângă antrenament şi nutriţie, Ronaldo pune mare preţ pe odihnă: „Un somn bun e foarte important pentru a rezista la antrenamente. Mă culc devreme şi mă trezesc devreme, mai ales înainte de meciuri. Somnul ajută muşchii să se recupereze, ceea ce e important“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: