Cristiano Ronaldo, secretul unui corp „sculptat“ la 34 de ani: Ce mănâncă de şase ori pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo are un six-pack impresionant datorită procentului de grăsime de doar 7%
Cristiano Ronaldo are un six-pack impresionant datorită procentului de grăsime de doar 7%

Starul portughez al celor de la Juventus nu impresionează doar prin abilitatea sa tehnico-tactică pe terenul de fotbal, ci şi prin forma sa fizică de invidiat.

Cristiano Ronaldo va împlini 35 de ani la 5 februarie, însă, la ultimele controale medicale, s-a ajuns la concluzia că vârsta sa metabolică e de 23 de ani, el având şi un procent de grăsime extem de mic, de doar 7%. 

Dincolo de antrenamente, la o astfel de condiţie fizică se ajunge, în primul rând, printr-o dietă curată, fără alcool, fără dulciuri şi, pe scurt, fără multe chestii la care un om normal nu poate renunţa fără o voinţă şi o disciplină de fier. Şi, exact asta reiese din meniul lui Ronaldo: fotbalistul lui Juve mănâncă foarte sănătos.

Şi, atenţie, există o diferenţă între a mânca sănătos şi înfometare! Iar Ronaldo nu face niciodată foamea pentru că nu vrea să piardă din masa sa musculară impresionantă. Lusitanul mănâncă de şase ori pe zi:

*Mic dejun: şuncă, brânză şi iaurt fără grăsimi

*Prânzul numărul 1: pui şi salată

*Prânzul numărul 2: ton cu măsline, ouă şi roşii

*Gustare: fructe, toast de avocado

*Cina numărul 1: peşte spadă şi salată

*Cina numărul 2: friptură şi calamari

De asemenea, pe lângă antrenament şi nutriţie, Ronaldo pune mare preţ pe odihnă: „Un somn bun e foarte important pentru a rezista la antrenamente. Mă culc devreme şi mă trezesc devreme, mai ales înainte de meciuri. Somnul ajută muşchii să se recupereze, ceea ce e important“.

Meniu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite