Cristiano Ronaldo are o nouă iubită. E femeia care i-a furat bărbatul Şarapovei şi fosta soţie a unui coleg al lui Mutu

Cristiano Ronaldo are o nouă iubită. E femeia care i-a furat bărbatul Şarapovei şi fosta soţie a unui coleg al lui Mutu

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a dat-o uitării pe Irina Shayk şi are o nouă iubită, alături de care îşi petrece toate weekendurile la Madrid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia i-a sucit minţile lui Ronaldo vine de la sud de Dunăre şi este fosta nevastă a internaţionalului bulgar Valeri Bojinov. Acesta a fost coleg cu Mutu pentru o scurtă perioadă la Fiorentina, iar acum e legitimat la Partizan Belgrad. 

Fosta lui nevastă, Nikoleta Lozanova este femeia care a cauzat ruptura dintre Maria Şarapova şi tenismenul Grigor Dimitrov, din pricina unei aventuri pe care a avut-o cu acesta în timpul unui turneu la Wimbledon. 

După acest incident Bojinov a divorţat de Lozanova, iar Şarapova i-a dat papucii lui Dimitrov, însă relaţia dintre cei doi aventurieri n-a ţinut prea mult.

Acum Lozanova este iubita lui Cristiano Ronaldo, care a cunoscut-o pe internet. Presa iberică susţine că ei îşi petrec toate weekendurile la vila portughezului de la Madrid.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: