Cristiano Ronaldo a mai semnat un contract de publicitate şi câştigă acum peste 20 de milioane de dolari pe an

Cristiano Ronaldo a mai semnat un contract de publicitate şi câştigă acum peste 20 de milioane de dolari pe an

Cristiano Ronaldo a semnat un nou contract de publicitate FOTO Mediafax

Cristiano Ronaldo a semnat un contract de reprezentare cu Tag Hauer, un important brand din al ceasurilor de mână de lux.

Ştiri pe aceeaşi temă

„TAG Heuer sunt de departe cei mai buni la ce fac de 150 de ani încoace. Nu există alt brand de lux cu atâtea legături strânse la cele mai înalt nivel al sportului. Sunt incredibil de fermecătoare şi în acelaşi timp, neconvenţionale. Împărţim acelaşi tip de determinare să schimbăm jocul, să împingem limitele şi să ne facem propriile reguli. Este o mare onoare să fac parte din această puternică dinastie a pionieratului“, a declarat Cristiano Ronaldo cu ocazia semnării contractului.

În vârstă de 29 de ani, portughezul are un venit anual de peste 20 de milioane de dolari din contracte de publicitate. Înţelegerea cu Tag Heuer vine în completarea listei sponsorilor deja existenţi, precum Nike, Coca-Cola, Konami, Castrol, Banco Espirito Santo şi Emirates.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, depăşiţi de golgheterul campionatului englez în lupta pentru Gheata de Aur

Fotografia cu Cristiano Ronaldo consolându-l pe Lionel Messi a devenit virală

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: