Cristiano Ronaldo, eroul Realului cu Sevilla: „E o zi specială pentru mine, am câştigat prima oară Supercupa Europei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Startul portughez s-a arătat foarte fericit pentru că a câştigat Supercupa Europei cu Real Madrid, mai ales că acest trofeu îi lipsea din palmares.

Cristiano Ronaldo a fost eroul lui Real Madrid în Supercupa Europei, meci disputat la Cardiff contra Sevillei şi câştigat de campioana Europei cu 2-0. Jucătorul portughez a marcat ambele goluri ale madrilenilor şi a fost declarat de UEFA omul meciului.

"Este o zi specială pentru mine, este prima mea Supercupă a Europei. Echipa a fost minunată şi am meritat acest titlu. Mă simt bine pentru că am marcat două goluri importante. Vreau să le mulţumesc suporterilor, acest titlu este pentru ei, mereu sunt alături de noi", a declarat Ronaldo, citat de uefa.com.

Ronaldo a punctat în minutele 30 şi 49 şi i-a adus lui Ancelotti primul trofeu din noul sezon. Real Madrid a mai câştigat Supercupa Europei în 2002, când a învins pe Feyenoord Rotterdam.

Graţie reuşitelor din partida cu Sevilla, Ronaldo a urcat pe locul secund în clasamentul golgeterilor Europei în competiţiile europene. Portughezul mai este depăşit doar de spaniolul Raul.

1. Raul Gonzalez - 76

2. Cristiano Ronaldo -70

Pippo Inzaghi - 70

3. Gerd Muller - 69

4. Lionel Messi - 68

5. Andryi Shevchenko - 67 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite