Cristiano Ronaldo are COVID-19! Detalii de ultima oră despre starea portughezului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo e recunoscut pentru condiţia sa fizică de invidiat la 35 de ani
Cristiano Ronaldo e recunoscut pentru condiţia sa fizică de invidiat la 35 de ani

Starul celor de la Juventus a refuzat izolarea, deşi doi angajaţi ai clubului italian cu care avusese contact s-au îmbolnăvit. Fotbalistul de 35 de ani a plecat la naţională, a jucat deja două meciuri, dar va fi oprit de la al treilea.

După vedete uriaşe din lumea sportului, precum Usain Bolt sau Zlatan Ibrahimovici, coronavirusul a infectat încă un star: Cristiano Ronaldo!

Potrivit site-ului goal.com, citat de Digi Sport, Cristiano Ronaldo a fost scos din antrenamentul echipei naţionale după un test pozitiv de COVID-19. Drept urmare, Ronaldo nu va fi implicat, miercuri seară, în meciul Portugaliei cu Suedia, la Lisabona, din etapa a 4-a a Ligii Naţiunilor. 

Ronaldo jucase deja două partide pentru Portugalia în această lună, cu Spania (0-0 la 7 octombrie) şi cu Franţa (0-0 la 11 octombrie). Prima întâlnire a fost un meci amical, iar a doua o confruntare din Liga Naţiunilor.

Potrivit presei internaţionale, Ronaldo se simte bine, e asimptomatic şi a fost depistat cu COVID-19 după testele pe care jucătorii sunt obligaţi să le facă, periodic, înainte şi după meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite