Ronaldo, acuzat de ministrul italian al Sporturilor! Ce amendă poate primi pentru încălcarea protocolului anti-covid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Scandalul în care este implicat Cristiano Ronaldo, confirmat cu noul coronavirus în această săptămână, a fost comentat şi de ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora.

Ministrul italian al Sporturilor, Vincenzo Spadafora, consideră că atacantul lui Juventus a încălcat protocolul anti-covid plecând în Portugalia şi apoi revenind miercuri la Torino. Într-o emisiune a postului Rai Radio Uno, întrebat dacă Ronaldo a încălcat protocolul anti-covid, Spadafora a răspuns: “Da, cred că da, dacă nu avea o autorizaţie specială de la autoritatea sanitară”.

Înaintea meciurilor de la primele reprezentative, Cristiano Ronaldo şi alţi câţiva internaţionali de la Juventus, Dybala, Cuadrado, Danilo şi Bentancur, au părăsit Torino pentru a se alătura echipelor lor naţionale, fără a mai aştepta rezultatele ultimelor teste, încălcând astfel protocolul sanitar.

Tuttosport scrie că singura sancţiune pe care o poate primi Cristiano Ronaldo este o simplă amendă de 400 de euro. Pentru că a informat imediat autorităţile că jucătorii au plecat din izolare, clubul Juventus nu riscă nicun fel de pedeapsă. 

Conform presei din peninsulă, Cristiano Ronaldo s-a întors din Portugalia în Italia cu un avion privat, după care a folosit serviciile unei ambulanţe de lux.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite