Cristian Ciocan va boxa pe 23 august la Constanţa şi îşi pune în joc centura de campion european în faţa unui nordic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crsitain Ciocan (centru), alături de Erol Ceylan şi Corina Martin
Crsitain Ciocan (centru), alături de Erol Ceylan şi Corina Martin

Cu o lună înaintea galei de box Evil Fight Night, campionul european la box Cristian Ciocan "Hammer" a participat la o conferinţă de presă, alături de organizatorul evenimentului, Erol Ceylan (Germania), fostul campion mondial la box Mihai Leu şi Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării.

Pe 23 august, Hammer îşi va pune la bătaia centura de campion european în faţa norvegianului Leif Larson, fost campion olimpic şi european. "Confruntarea cu Larson este un pas important în cariera mea. Voi întâlni un colos de 130 kg şi cu o înălţime de 2,04 metri. Este un sportiv foarte puternic, cu experienţă uriaşă. O să boxăm 12 reprize. Nu caut neapărat să-l pun la pământ instantaneu. Knock-out-ul va veni de la sine, nu-l voi căuta. Am aflat că e însurat şi cu o româncă, aşa că voi avea motiv dublu să-l bat", a glumit Cristi.
Omul de afaceri Erol Ceylan din Germania nu se află în faţa primei gale de box de anvergură pe care o organizează în România, precedenta fiind în luna februarie în Galaţi. Pentru evenimentul din 23 august de la Constanţa, investiţia a fost de aproximativ 500.000 de euro şi organizatorii au nevoie de aproximativ 200 de camere la hotel pentru săptămâna 20-27 august când va avea loc Gala Evil Fight Night. Evenimetul este organizat şi cu sprijinul primăriei Constanţei şi al Asociaţiei Litoral - Delta Dunării", a arătat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, care a fost provocată apoi de Cristian la un meci de box adhoc pe plajă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite