Cristi Chivu, îndurerat după decesul lui Ilie Balaci: „Nu cred că ţi-am mulţumit vreodată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional Cristian Chivu i-a adus un omagiu lui Ilie Balaci, despre care a spus că i-a oferit să joace posibilitatea de a juca la echipa lui de suflet.

"Mi-ai oferit posibilitatea să joc pentru echipa mea de suflet şi nu cred ca ţi-am multumit vreodată! Sper ca atunci când îţi vei revedea prietenul (pe tata), să o facă el pentru mine! Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul, nea Ilie!!!", a scris Chivu pe Facebook.

Ilie Balaci, l-a descoperit pe Cristi Chivu la CSM Reşiţa şi a decis să îl transfere, în anul 1998, la gruparea alb-albastră. Chivu a ajuns în Bănie la două luni după decesul tatălui său, fiind convins de Balaci, fost prieten şi coechipier al lui Mircea Chivu. După un sezon, actualul fundaş al Interului a fost transferat la Ajax Amsterdam.

„Din moment ce l-am adus la Craiova înseamnă că simţeam că este un jucător foarte bun. Înainte de a vorbi despre finala pe care o va disputa  cu Inter, să nu uităm că el a fost căpitanul lui Ajax Amsterdam, o echipă care a câştigat de trei ori trofeul Ligii Campionilor“, a spus „Minunea Blondă“ pentru Adevărul, într-un articol din 2010.

„Tot ceea ce a relizat Cristi a fost rodul muncii şi a talentului său. Se poate spune că Chivu şi Gică Popescu sunt printre cei mai buni jucători care au evoluat la Ştiinţa“, afirma Ilie Balaci. 

Ilie Balaci a murit ieri dimineaţă la vârsta de 62 de ani. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite