Cristi Chivu a dezvăluit unde şi-ar fi dorit să-şi încheie cariera de fotbalist. "Vroiam să experimentez anumite lucruri!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crsiti Chivu visa să joace în America
Crsiti Chivu visa să joace în America

Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei naţionale, s-a retras din activitatea anul trecut, la 33 de ani, dar nu mai jucase din 2013, din cauza repetatelor accidentări.

El a dezvăluit pentru Dolce Sport că dacă nu era nevoit să se retragă i-ar fi plăcut să-şi continue cariera în SUA.:"2014 a fost un an frumos, chiar daca m-am retras din fotbal. A fost frumos pentru ca am stat mai mult alaturi de familie. Îmi lipsesc vestiarul, antrenamentul, acea atmosfera. Dar meciurile nu-mi lipsesc.Nu s-a pus niciodată problema să mă întorc la Inter ca antrenor. Mi-ar plăcea să lucrez cu copii, nu ştiu dacă din postura de antrenor sau altfel. Mi-ar plăcea să le dau sfaturi, să-i ghidez. În viaţă corect e să o iei de jos, indiferent de numele pe care-l ai. Dacă mă făceam bine după operaţie, aveam de gând să mai joc vreo doi ani. Aş fi mers în America, să experimentez lucruri noi în viaţă. Dar nu s-a mai putut"

 75 de meciuri şi 3 goluri la echipa naţională are Cristi Chivu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite