Cristi Borcea simte deja aerul libertăţii! De ce poate ieşi fostul om de fotbal aşa repede din închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
wow biz borcea

Cristi Borcea este cu un pas mai aproape de libertate. Ştirile ProTV anunţă că comisia de eliberări de la spitalul penitenciar Rahova i-a dat miercuri după-amiază undă verde pentru eliberare.


Pentru că a fost deja închis aproape 4 ani şi jumătate şi pentru că beneficiază de recursul compensatoriu şi de zile câştigate pentru că a muncit în detenţie. Borcea poate părăsi închisoarea înainte de a-şi fi ispăşit întreaga pedeapsă.

Pe 8 februarie 2019, fostul boss dinamovist fusese condamnat definitiv la 7 ani şi jumătate după contopirea pedepselor primite în dosarul transferurilor şi al retrocedărilor ilegale de plaje,alături de Radu Mazăre, pentru un prejudiciu de 28 de milioane de euro. Instanţa a dispus şi confiscarea sumei de aproape un milion de euro de la fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti.

Decizia eliberării va fi luată de Judecătoria Sectorului 5, cel mai probabil în câteva zile.

Borcea fusese eliberat condiţionat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a stat după gratii puţin peste 4 ani din cei 6 ani şi jumătate la care fusese condamnat în Dosarul Transferurilor.
 



 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite