Cristi Borcea şi-a adus iubita în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea a sosit astăzi după amiază de la Miami împreună cu iubita sa, Alina, cei doi fiind la prima apariţie publică, împreună, în România.

"Încă nu am terminat cu divorţul, abia după aceea Alina va deveni în mod oficial doamna Borcea", a precizat oficialul de la Dinamo.

Timidă, ascunzându-se în spatele iubitului, Alina nu a vorbit prea mult. "Aşa cum am declarat, m-a cerut în căsătorie romantic, pe plajă. Este adevărat că am avut de aşteptat opt ani de zile însă a meritat. Nu am vrut să renunţ niciodată la această relaţie", a declarat viitoarea doamnă Borcea.

Potrivit spuselor lui Borcea, cei doi locuiesc deja împreună atât la Miami, cât şi la Bucureşti, în vila din Pipera care le-a fost "cuibuşor de nebunii" pentru mulţi ani. "Au fost opt ani grei, am trecut prin momente dificile, ca în orice relaţie. În momentul în care am fost hotărât sută la sută ce vreau să fac am luat decizia. Nu am luat-o mai devreme pentru că nu eram pregătit să fac acest pas", a mai spus Borcea. "Voi rămâne prieten cu fosta mea soţie iar copiii sunt viaţa mea şi voi avea grijă să nu le lipsească absolut nimic", a completat oficialul dinamovist.

Borcea a sosit în ţară la doar două zile după ce Shakira a concertat la Bucureşti, însă nu a regretat că a ratat concertul solistei ale cărei mişcări de dans le imită la golurile lui Dinamo. "Am pierdut-o pe Shakira, dar am câştigat-o pe Alina", a spus Borcea râzând.

Borcea neagă că ar fi inventat intoxicaţia cu mercur

Cristi Borcea a negat zvonurile apărute în ultima vreme, potrivit cărora toată povestea intoxicaţiei cu mercur ar fi fost de fapt o farsă. "Nu este adevărat acest lucru. Chiar acum, în această perioadă în care am fost la Miami am mai făcut un set de analize", a spus Borcea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite