Cristi Balaj justifică eliminarea lui Contra: "Avea discursul pregătit, a atacat toţi arbitrii"

Cristi Balaj justifică eliminarea lui Contra:

Cristi Balaj

Cosmin Contra a sărit la gâtul arbitirlor la finalul partidei Gaz Metan Mediaş - Petrolul, scor 1-0, iar "centralul" Cristi Balaj l-a eliminat pe antrenor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Arbitrul Cristi Balaj a explicat la sport.ro ce s-a întâmplat după fluierul final al partidei: 

"Cuvintele care mi-au fost adresate sunt în raportul de arbitraj. Un lucru este cert: fiecare răspunde pentru faptele lui. Au fost anumite lucruri evidente, protestele pe care mi le-a adresat domnul Contra. De la ieşirea de pe teren pînă la tunel a continuat astfel de gesturi, ca să nu mai spun că nu trebuie neapărat să adresezi injurii ca să fii eliminat.

Din ce am înţeles, el a acuzat alte arbitraje, probabil că era un discurs pregătit dinainte. L-am eliminat pentru gesturile pe care le-a făcut faţă de mine la finalul jocului. Sper că va înţelege într-un final.

După cartonaşul roşu mi-a adresat cuvinte reprobabile, sper că a fost o greşeală", a spus Balaj la sportro.

Contra a răbufnit la finalul partidei: "Suntem luaţi la mişto, se Fac jocurile pentru o anumită echipă. Să ne respecte, dacă vor să fie respectaţi! Ei câştigă bani din fotbal, sunt arbitri care de 15 ani se ocupă doar de astfel de lucruri". 

DE UNDE A PORNIT SCANDALUL LA MEDIAŞ CU PETROLUL

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: