Circul continuă: Cristescu, noi dezvăluiri despre negocierile cu Copos. Şanse mici ca vânzarea să se facă miercuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telenovela tragicomică „regizată“ de cei doi oameni de afaceri va avea noi episoade mâine, dar şi joi. Deja subiectul vânzării Rapidului pare a fi o glumă proastă.

„Adevărul“ a scris, ieri, despre jocul murdar la care participă George Copos şi Nicolae Cristescu în această perioadă şi din cauza căruia suferă suporterii unui club cu o tradiţie de 90 de ani.

După amânare peste amânare, Nicolae Cristescu a vorbit, marţi seară, despre stadiul negocierilor sale cu George Copos. Concluzia? Pregătiţi-vă pentru o nouă amânare.

Ce a spus?

„În urma ultimei discuţii avută cu George Copos am zis să clarificăm şi să nu mai verificăm toate actele. Nu mai vreau niciun act. Şi am avut două propuneri: aducem notarul şi îmi dai o declaraţie că absolut toate datoriile peste suma negociată, să-ţi revină ţie şi să ţi le asumi. Şi o altă pretenţie: pentru litigiile de la TAS care vin către club, şi dacă noi preluăm clubul ne trezim cu ele, să vină cu un bilet la ordin sau un cec care să garanteze acele sume. Domnul Copos a fost de acord în principiu“, a povestit Cristescu la Digi Sport.

Întrebat când totuşi va veni finalul acestor tratative, Cristescu a oferit un răspuns care arată perfect ce se întâmplă cu Rapid. „Mâine dimineaţă (n.r. – miercuri) avocaţii vor trece aceste clauze în contract şi în cursul zilei de mâine (n.r. – miercuri), dacă ajunge şi asociatul meu, care e în delegaţie, semnăm mâine (n.r. – miercuri) la 7 sau la 8 seara. Dacă nu, joi, la 10 dimineaţă semnăm“, a continuat omul de afaceri.

Cristescu a comentat şi zvonul potrivit căruia Copos tergiversează semnarea actelor pentru a vedea dacă Rapid va rămâne în Liga I, după şedinţa Comitetului Executiv, programată la 5 sau la 6 iulie.

„Nu ştiu ce să zic. Mi-am pus multe întrebări la care n-am răspuns. Nu ştiu dacă George Copos aşteaptă decizia Comitetului Executiv şi nu va mai vinde. Astăzi negociam şi plecam prieteni, a doua zi o luăm de la început. M-am săturat, am albit, am îmbătrânit cu 10 ani. De câteva ori am fost pe punctul de a renunţa. Cu asociatul meu ne-am încurajat reciproc“, a încheiat Cristescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite