Creţu, fermecat de Gigi Becali: „E un om bun“. Cum a explicat transferul la FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cretu

Fotbalistul de 29 de ani revine în Liga I, după o experienţă în Slovenia, la Maribor. Şi a ales să facă pasul spre formaţia bucureşteană, cu care a semnat pe trei ani, deşi impresarul său era împotriva mutării.

Gigi Becali (62 de ani) e un om dificil, care, periodic, îşi face praf jucătorii şi subalternii, în cadrul unor ieşiri publice deja obişnuite. 

De ce semnează însă fotbaliştii cu o echipă care n-a mai luat titlul de şase ani şi unde amatorismul face ravagii prin preluarea atribuţiilor antrenorului de către patron? Iată aici răspunsul: sumele din contractul pe care FCSB i-a pus în faţa lui Alexandru Creţu ne explică de ce acest club rămâne o destinaţie atractivă pentru mulţi jucători. 

Şi nici patronul Gigi Becali nu mai pare un om atât de dificil, când îţi oferă mii de euro, lunar. Ceea ce se vede şi în declaraţiile lui Alexandru Creţu, după ce a semnat cu FCSB.

Ce a spus Alexandru Creţu?

*Gigi Becali e un om bun, ne vom înţelege foarte bine. M-a convins repede. N-am fost reticent să semnez contractul. Am ajuns la un club puternic din România. Are condiţii foarte bune. Simţeam că e momentul să ajung la Steaua (n.r. - FCSB). Mi-am dorit foarte mult.

*Din România m-a căutat CFR, dar am ales acest drum. CFR mi-a făcut oferta după FCSB, dar deja îi promisesem lui Becali. Cuvântul e mai important decât banii.

*Steaua (n.r. - FCSB) e o echipă care se bate la campionat şi e clar că e presiune. Domnul Becali vrea rezultate, dar nu e problemă.

*E primul an de Conference League, e clar că avem şanse mari să avem un parcurs lung. Cred că trebuie să ne calificăm în grupe.

4 echipe a avut Alexandru Creţu în CV-ul său până la venirea la FCSB: Poli Iaşi, Corvinul Hunedoara, NK Olimpija, Maribor.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite