Craiova: Wotte: „Suntem gata să începem returul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova se va întoarce astăzi din stagiul de pregătire din Bulgaria şi va rămâne în Capitală pentru derbiul cu Dinamo de duminică.

Antrenorul alb-albaştrilor, Mark Wotte, s-a declarat mulţumit de nivelul la care au ajuns elevii săi şi spune că aceştia sunt gata pentru lupta grea din campionat. „Suntem gata să începem returul, chiar dacă terenurile nu sunt tocmai bune. Cel mai mult mă bucură faptul că s-a schimbat atitudinea ca echipă, că jucătorii se ajută unul pe altul, se sacrifică pe teren şi cred că o vor face şi pentru puncte“, a spus olandezul pentru editie.ro.

Wotte este încântat şi de ultimii veniţi la Craiova: „Bălace este un jucător experimentat, Paunovici poate fi folosit la mijloc, are o mentalitate pozitivă şi un fizic bun, iar Iliev este un adevărat lider, un fundaş bun în jocul aerian şi îşi poate coordona coechipierii din faţă“.

Cu excepţia lui Dilevski şi Merlier, la Ştiinţa nu sunt probleme de lot, iar Mark Wotte spune că şi-a conturat deja tactica pentru meciul cu Dinamo. „Nu va fi un meci deschis, însă cred că ambele echipe vor să-şi facă jocul. Dinamo e o echipă bună, cu atacanţi rapizi şi periculoşi, dar şi noi vom încerca să contraatacăm când vom avea ocazia. Fiecare echipă va încerca să speculeze punctele slabe ale celeilalte“, crede olandezul.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite