Craiova: Wotte ştie ce tactică va folosi cu Dinamo. Vezi „11-le“ probabil al Ştiinţei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul olandez al Universităţii Craiova, Mark Wotte, şi-a contura deja tactica pe care o va folosi în prima etapă a returului, când oltenii vor juca pe terenul lui Dinamo.

Wotte nu va putea conta pe mijlocaşul australian Spase Dilevski, a cărui accidentare la gleznă a recidivat, şi pe portarul Peter Merlier, dar spune că ştie cum se va apăra şi va ataca echipa.

Cu excepţia lui Spase Dilevski, căruia i-a recidivat accidentarea la gleznă, şi a lui Merlier, nu avem probleme de lot. Mi-am conturat deja tactica pe care o vom folosi la Dinamo, ştiu cum ne vom apăra şi cum vom ataca, însă, în privinţa echipei de start, sunt câteva semne de întrebare. Ultima săptămână am folosit-o pentru a pune la punct ultimele detalii ale jocului“, a spus Mark Wotte pe site-ul oficial al clubului.

Olandezul crede că spectacolul din teren depinde şi de maniera de arbitraj: „Este foarte important să avem un arbitru corect, cu experienţă, care să nu fie influenţat de nimeni şi să nu aibă de suferit spectacolul. În rest, cel mai bun să învingă şi sper să fim noi aceia“.

Mark Wotte ar putea începe meciul cu Dinamo de duminică seară cu următorul unsprezece: Lung jr. - Bărboianu, V. Găman, Iliev, Bălace - Prepeliţă, Paunovic, Trică, Gângioveanu - M. Costea, Fl. Costea. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite