Craiova: Wotte, satisfăcut de stagiul de pregătire din Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte i-a pus pe craioveni serios la treabă
Mark Wotte i-a pus pe craioveni serios la treabă

Tehncianul Universităţii Craiova a analizat astăzi cantonamentul pe care elevii lui l-au efectuat în Turcia. Per total, Mark Wotte a fost mulţumit de modul în care alb-albaştrii au răspuns solicitărilor sale.

Olandezul Wotte a recunoscut că jucătorii săi aveau probleme din punct de vedere al pregătirii fizice. „Pentru mine era important să observ îndeaproape calităţile jucătorilor, motivaţia lor, starea fizică, să am o perspectivă mai amănunţită asupra echipei şi acum pot spune că sunt mulţumit pe deplin de acest cantonament. Trebuie să precizez că fotbaliştii aveau deficienţe majore din punct de vedere al pregătirii fizice după pauza de iarnă şi a trebuit să lucrăm la acest capitol. Acum sunt destul de obosiţi, dar nu contează, mai important este că se vor simţi puternici când vor ajunge acasă şi mai ales în timpul campionatului“, a declarat Wotte pentru site-ul oficial al clubului.

Mark Wotte nu a avut norocul să aibă toţi componenţii apţi, iar vremea i-a jucat feste în primnele zile de cantonament. „Au fost ceva probleme medicale! În primul rând cea a lui Spase Dilevski, un jucător de bază care nu s-a pregătit cu restul echipei decât în primele zile şi nu a putut evolua decât foarte puţin. Apoi ar mai fi vorba de Răducu, pe care nu l-am putut vedea, dar şi de Gogoşoiu şi Ologu, care s-au resimţit după operaţiile suferite şi nu s-au putut pregăti cu prima echipă, însă îi vom recupera şi vom avea timp să-i observăm în următoarele săptămâni şi la fel se va întâmpla şi cu Paunovici. Au fost şi câteva zile în care vremea ne-a creat dificultăţi, a plouat şi a bătut vântul, dar în majoritatea timpului am avut condiţii bune de pregătire, atât ca terenuri, cât şi ca vreme“, a încheiat Wotte.

Universitatea Craiova susţine peste o săptămână ultimul amical înaintea începerii returului, la Severin, cu Gaz Metan CFR.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite